Pluton


7 Comentarii la Pluton

 1. Aron Dumitru spune:

  Buna ziua ! Va atrag atentia ca satul Pluton nu este numai acea bucatica pe care ati facut poze, langa soseaua nationala, ci este mult mai mult de-atat; avem si noi scola , biserica camin cultural si multe, multe case pe o distanta de cca. 5-6 KM. Corect ar fi fost sa mergeti putin si in satul propriu-zis.

 2. mihai agapie spune:

  daca ar fi numai citeva poze,nu ar fi nimic.E mult mai mult.E poiezie,e un pastel de iarna,de primavara,de vara de toamna.Pentru multi oameni rataciti prin lume,este totul,pamintul incre si-au ingopat pe cei dragi,pamintul in care nadajduiesc sa se intoarca,dupa lungi rataciri .

 3. Anton Vasile spune:

  Satul Pluton este plin de farmec si mister. Pacat ca nu se exploreaza aceste aspecte!

 4. agapie spune:

  ar fi bine sa se fac si in satul pluton poze nu numai portiunea care este cu asfalt de la drumul national.Sa se intre in sat si sa se faca poze k sa vada toata lumea k nu se face nimic pt satul asta.sunt uitati de consiliul local pipirig.va multumesc.

 5. andreea p. spune:

  sa mergeti in satul pluton sa faceti poze la releul de telefoane ca l-ati pus acolo numai de design si nu sa functioneze!!!de asfalt nu mai vorbim ca vin primarii inainte de alegeri si ne promit marea cu sarea,inainte de alegeri vin si trantesc 2 sau 3 masini cu prundis sa astupe gropile si dupa alegeri se mai face ceva???NIMIC.

 6. Alexandra Av. spune:

  Un colt de Rai,uitat de lume…asa se poate prezenta satul Pluton…Suntem solicitati doar cand “cei buni” au nevoie de noi,apoi ne dau cu piciorul….astfel se strang tot mai multe promisiuni neindeplinite…pacat!!!

 7. Ioana Marin spune:

  Ar trebui adaugate mai multe poze, avand in vedere ca acest sat are si camin cultural, biserica si toate utilitatile. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>